Dette tilbehøret passer til det meste av kjøttretter blant annet lammekjøtt, kyllingfilet og ribbe, den kan krydres etter hvilken rett den skal serveres med. Den er også kjemperask å lage. Her er den sammen med ribbe.
Ingredienser 2 personer:
Olje eller smør til steking
500 gram gulrøtter, blomkål og brokkoli (de selger ferdigposer med denne blandingen i de fleste dagligvarebutikker)
1 løk i halvringer
2dl fløte
2 store ss philadelphia
salt og pepper
litt hakket bladpersille
krydder etter ønske
Slik gjør du:
Varm stekepannen og ha i olje eller smør. Hell i grønnsakene og løken og stek dem til de "svetter", de skal ikke bli brunet. ha så i fløten og la dette koke i noen minutter. Rør så inn philadelphiaen slik at sausen tykner litt. Hvis du vil ha den tykkere tilsett så litt revet ost. Den kan nå serveres=)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar