torsdag 5. januar 2012

Kyllinglår i fløtesaus

Dette er kjempegodt!

Ingredienser 2 pers:

4 rå kyllinglår tinet
smør
salt og pepper
2 fedd hvitløk
1 hermetisk boks med sopp
2 cm chili på tube eller sambal oelek
150 g bacon i strimler
1 dl sherry
3 dl kremfløte
1 brokkolihode

Slik gjør du:

Sett ovnen på 180 grader. Varm en stekepanne og ha i smør til det er brunet. Salt og pepre lårene og brun dem fint i stekepannen. Legg så lårene i en ildfast form. Ha i baconet, soppen og hvitløken i samme stekepanna. Stek til baconet er sprøtt og soppen er brunet. Tilsett så sherry og fløte og smak til med salt og pepper. Kok dette opp før du heller det over kyllinglårene i formen.

Sett i ovnen med aliminiumsfolie i 20 min. Ta så av aliminiumsfolien og stek i ytterligere 20 minutter.
Serveres med kokt brokkoli.

Oppskriften er inspirert fra Matprat:
http://www.matprat.no/gjester/gjesteoppskrifter/ovnsbakte-kyllinglar-med-estragon-og-sopp/

1 kommentar:

  1. Hej,

    Jag jobbar för sajten AlleOppskrifter.no och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Matbloggtoppen".

    Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

    Här kan du se hur många som är med i Matbloggtoppen på AlleOppskrifter.no - http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

    Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Matbloggtoppen!

    Med vänliga hälsningar,

    Senka
    senka@alleoppskrifter.no

    SvarSlett