tirsdag 22. november 2011

Kveite med deilige grønnsaker

Dette er knallgodt=)


Ingredienser 2 pors:

400g kveite
2ss smør

75g smør (ca)
litt soyasaus
små brokkolibuketter av en bunt
1 paprika i tynne skiver
1 løk i tynne halvringer
1/2 purre hakket

Slik gjør du:

Hakk opp alle grønnsakene. Varm opp smør i en stekepanne. Legg filetene på et fat, trykk lett på dem med et kjøkkenpapir, salte og pepre. Stek filetene i panna når smøret er brunet til fisken er ferdig, dette varierer av filetens tykkelse. (Det er veldig godt med bacon til dette, stek baconet før fisken, så bruk baconfettet til å steke filetene i)

Ha deretter i 75 gram smør. Brun dette i pannen før du har litt soyasaus i, etter smak. Ha så i grønnsakene, og la de surre seg i smøret til de er myke og brune av smøret og soyasaus.

Anrettes=) Ha gjerne litt presset sitronsaft over filetene før servering for ekstra smak. Hvis du har bacon til, ha disse over til slutt=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar