Dette er kjempegodt=) Fikk inspirasjon fra en restaurant da vi var på reise. Det skal være kveite og laks, men vi hadde bare brosme da jeg laget dette.
Ingredienser 2 pors:
400 gram fisk
Grønnsaksblanding 1:
50gram smør
2 ss soyasaus
1 løk i tynne halvringer
1 paprika i tynne skiver
små brokkolibuketter av en halv bunt
Grønnsaksblanding 2:
1ts smør
1/2 purreløk hakket
1/2 paprika i tynne skiver
1,5-2 dl fløte
sweet chilisaus etter ønske
Slik gjør du:
Skjær opp alle grønnsakene og legg fisken på et fat. Trykk lett med et kjøkkenpapir for å få ut litt overflødig fuktighet av fisken. Salte og pepre. Varm en stekepanne med litt smør til smøret er brunet. Stek så filetene til de er ferdige, legg de så på et fat.
Ha i 50 g smør i panna og la det brunes før du har i soyasaus. Ha så i ingrediensene til grønnsaksblanding 1 og la de surre seg mens du setter på en liten kasserolle ved siden av.
Smelt smøret i blanding nr 2 i kasserollen. ha i grønnsakene, la de surre seg i ett minutt til du har i fløten, så koser dette seg på middels varme mens du rører i den andre grønnsaksblandingen.
Når grønnsaksblanding nr 1 er myk og brun etter smør og soyasaus anretter du dette først på et fat. Legg så grønnsaksblanding nr 2 ved siden. Så legger du fiskefiletene på toppen. Ha gjerne litt presset sitron over fisken før den serveres. God middag=)
Jeg ønsker å dele mine materfaringer med lavkarbooppskrifter. Jeg er veldig glad i å lage mat, og eksprimenterer ofte med nye oppskrifter for å finne noe nytt. Jeg blir veldig lei av å ha det samme en dag i uka hver uke. Jeg leser masse matblogger for å finne oppskrifter når jeg vil finne noe nytt, men etter en stund begrenser det seg så jeg prøver å finne på noe selv. Noen oppskrifter har jeg funnet i bøker eller på nett og noe er mine egne "oppfinnelser"=)
tirsdag 22. november 2011
Hvit fisk med to grønnsaksblandinger og sweet chilisaus
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar