onsdag 30. november 2011

Pølse grateng

Dette er kjempegodt, superenkelt og raskt å lage, og en god variasjon når man er lei av alt annet.



Ingredienser 3 store porsj:

1 pakke middagspølser
1 pakke kremfløte
1 løk hakket i halvringer
1/2 glass tomatpure
salt og pepper
1ss tørket basilikum
masse ost til gratinering

Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader.Ta av skinnet på pølsene og del dem en gang på langs så del disse bitene i to andre veien. Legg pølsene i en ildfast form. Strø over løk. Er formen for liten til alle pølsene så legg lagvis pølser og løk i formen. Hvis du ønsker kan du gjerne ha ønskede grønnsaker i.

Ha fløten og tomatpureen i et glass med lokk så rist det sammen til det er en klumfri røre. Eller visp det sammen på en annen måte. Ha i basilikum og litt salt og pepper. Hell tomatblandingen over pølsene. Ha over masse ost og stek i ovnen i ca 30min. Jeg bruker så og avkjøle den i ca 20 min og strø litt bladpersille over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar