tirsdag 20. desember 2011

Bounty sjokolade

Dette er bare helt nydelig og veldig lavkarbo!



Ingredienser:

I boks kokos melk avkjølt i kjøleskap over natten
2 ss smør
150 g kokos
150g mørk sjokolade
 2 ss delfiafett

Slik gjør du:

Hell av vannet fra kokos melken og ha den stivnede massen i en kasserolle. Ha i smør og varm dette opp til det er smeltet. Ta så av platen og tilsett kokosen. Kle en stor brødform med plastfolie og hell i massen. La dette stå å avkjøle seg i noen timer, gjerne over natten.

Når massen er avkjølt smelter du sjokoladen og delfiafettet over vannbad. Ta ut den avkjølte massen og del den i passende firkanter. Bruk to gafler til å vende kokosbitene i sjokoladen før du plasserer den på et bakepapirdekket fat. Når du har tatt alle setter du disse i kjøleskapet til stivning. Oppbevares i kjøleskap og bør spises iløpet av en uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar