tirsdag 15. november 2011

Favorittfrokost: Eggerøre og bacon

Eggerøre og bacon er en veldig lett frokost og lage og kjempegod. Her kan man også få pynte med grønnsaker og salat.

Ingredienser 1 pors:

1 ss smør
2 egg
2ss kremfløte
(litt salt og pepper, kan sløyfes)
(gressløk, kan sløyfes)

3 skiver bacon.

Varm en stekepanne med smør. Knekk eggene i et glass og rør inn fløten og evt salt og pepper.
Legg på skivene med bacon og stek dem slik du ønsker, hvis du vil ha dem sprø, legg dem på et kjøkkenpapir når de er ferdigstekt.

Hell så eggblandingen i pannen sammen med smør og bacon fettet. Rør jevnlig i blandingen for at eggene skal få en smuldrete utseende. hvis du vil ha røren mer kremete, kan du tilsette litt kremfløte ved slutten. Serveres gjerne med agurk og tomat=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar