torsdag 17. november 2011

En slags jukse "ostesuffle"

I går orket jeg ikke å lage middag, men jeg hadde lyst på noe godt. Da kom jeg på tanken på å prøve å steke en ostesufflerøre. Og det gikk veldig bra og veldig mye fortere og smaker det samme=) Dette hadde jeg til frokost i dag også, og det var kjempe godt=))

Ingredienser 1. pors:

1 liten ss smør
2 store ss philadelphia
3egg
1,5dl revet ost
skinke etter eget ønske
1dl fløte

Slik gjøre du:

Rør ut philadelphiaen i en bolle. Tilsett så ett egg og rør sammen til det blir klumpfritt. Tilsett så resten av eggene, rør sammen, og ha i fløten. Ha i osten og skinken.

Varm stekepanna på 4 av 6 med smøret oppi. Når panna er varm heller du røren oppi. Så gjør du det samme som når du lager eggerøre, røre røre røre. Så ser du ann selv hvor "tørr" du vil ha "ostesuffleen". Bare pass på at pannen er ikke så varm at røren blir brunet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar